Speelterrein

Jeu de Boulesaccommodatie

Sportpad 4

2371 PP  ROELOFARENDSVEEN

Telefoon: 071 – 331 36 01 (alleen tijdens speeltijden bereikbaar)

In veel gevallen stuurt de navigatie u naar een wijk achter het Sportpad en niet naar het parkeerterrein. U kunt daarom beter navigeren naar Lucas van Leydenlaan 2,  2371 RW Roelofarendsveen. U komt dan uit bij de sporthal waarachter u de auto kunt parkeren. Vervolgens gaat u de brug over naar het Sportpad, rechtsaf en na 200 meter rechtsaf brug over naar het boulodrome.

Routebeschrijving naar het speelterrein:

Vanaf snelweg A4 (Amsterdam – Den Haag) afslag 5 Roelofarendsveen nemen.

Vervolgens borden Roelofarendsveen volgen.

 

Op de vierde rotonde (ter hoogte van het centrum van Roelofarendsveen) linksaf de Sotaweg oprijden en bordjes Sporthal “De Tweesprong” volgen.

Rechtsaf de Middenweg nemen en vervolgens de derde straat – de Lucas van Leijdenlaan – rechtsaf. De auto parkeren op het P-terrein achter de sporthal.

Brug over naar het Sportpad, rechtsaf en na 200 meter rechtsaf brug over naar het boulodrome.Kom je vanuit de Haarlemmermeer volg dan de provinciale weg, via de brug over de Ringvaart, door Oude Wetering in de richting Roelofarendsveen.

 

In Oude Wetering ga je ter hoogte van De Meerkreuk op de eerste rotonde rechtsaf. Je rijdt nu op de Rembrandt van Rijnsingel. Volg deze ( twee ‘verplichte’ bochten naar links) en sla vlak vóór een bocht naar rechts, linkaf de Lucas van Leijdenlaan in.

Deze uitrijden, de auto parkeren op het P-terrein achter de sporthal. Brug over naar het Sportpad, rechtsaf en na 200 meter rechtsaf brug over naar het boulodrome.Er is ook een grote parkeerplaats bij voetbalvereniging EMM. Deze ligt direct aan de Alkemadelaan. Navigeer naar Alkemadelaan 20. Daarna is het nog 300 meter lopen naar het boulodrome.